Magyarul In English
   
       
       
   

Szentendre

Ebben a különleges atmoszférájú, mediterrán jellegű kisvárosban varázslatos hangulatot teremtenek a jellegzetes barokk polgárházak, a romantikus macskaköves terek, utcák és sikátorok, a Duna-parti sétány, a templomok, galériák és a kávéházak.

Szentendre a kultúra központja is; számos művész él, alkot és kiállít a városban, egész évben rendezvények, kirakodóvásárok, fesztiválok szórakoztatják az idelátogatókat. Szentendrén több múzeum is található, egyebek között a Kovács Margit Gyűjtemény a Skanzen, a Városi Közlekedés Múzeuma, a Szerb Ortodox Múzeum valamint olyan újabb látványosságok, mint a Gyémántmúzeum a Papírmerítő Műhely vagy a Marcipánmúzeum.

Szentendre Magyarország egyik legszebb tájegysége, a Dunakanyar kapujában, a Pilisi hegység és a Gödöllői síkság találkozásánál fekszik. Nemcsak építészeti harmóniájával, hanem az elragadóan szép természeti környezetével is kitűnik. A környéken számos pihenési és sportolási lehetőség adódik, a programlehetőségek között kirándulás, kerékpározás, vadászat és lovaglás is szerepel.

   
    Főoldal :: Panzió :: Szobáink és árak :: Rendezvényterem :: Szentendre :: Megközelítés :: Kapcsolat :: Oldaltérkép